23948sdkhjf

Efter kontrol: Indskærpelse til is-gigant

Alt var ikke i den skønneste orden, da Fødevarestyrelsen 9. oktober var på besøg hos Hjem-Is' depot i Stilling uden for Skanderborg.

Det skriver TV2 Østjylland på baggrund af den officielle kontrolrapport.

Styrelsens kontrollant fandt sorte belægninger flere steder i depotets tørvarelager og uspecificerede produktrester ved et arbejdsbord.

Desuden flere sorte belægninger i fryserum og sorte, plettede belægninger, blandt andet langs kanterne af lågerne på et antal testede Hjem-Is-biler.

Kontrollen udløste samlet set en neutral smiley fra Fødevarestyrelsen. Af kontrolrapporten fremgår det, at kritikpunkterne kom bag på de tilstedeværende på depotet, som er et af fire Hjem-Is depoter i Jylland. 

- Virksomheden havde følgende bemærkninger: Det er nyt for os, det har I ikke sagt før. Indskærpelse medfører gebyrbelagt opfølgende kontrol, står der i rapporten.

Torben Meng, som har titel af nordic general manager i Premier Is, der ejer Hjem-Is, forsikrer overfor mediet, at man vil gøre alt for at leve op til alle krav og regler:

- Hjem-Is tager Fødevarestyrelsens skærpede kontrol meget alvorligt og har straks igangsat de nødvendige tiltag for at rette op på de påpegede forhold.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063